Αλλαγές στις συχνότητες FM νομού Αττικής

1390 καταχωρίσεις / 0 new
Τελευταία δημοσίευση
SY1
Προς Sera

O 88.3 τουλάχιστον, αν δεν κανω λαθος, εχει καιρο να παίξει διαφημίσεις. Παιζει να ειναι ο μοναδικος που εκπεμπει απο τα πυροβολεια, παλαιότερα ειχε εκπομπη απο τον Υμηττο. Ο Αποστολής αναφερει οτι πλεον δεν εκπεμπει κανεις απο τα πυροβολεια και οσοι, των πυροβολειων, ακούγονται ειναι ταρατσατοι. Παιζει παλια λαϊκά, μιας και εχει κοψει τις διαφημίσεις, αν θελει να ειναι τίμιος ας μην εκπεμπει 24 ωρο. Το Ραδιο Μυθος 107.4 δευτερη μερα off.
Οι Κρητικοί 87.5 και 91.4, ο 98.1, 99.8, 104.9, 107.2 off. Μετα την πυρκαγιά της Παιανίας αντιμετώπισαν πολλα προβλήματα, αρκετα κοντέινερ κρίθηκαν σκουπίδια ενω αλλα καταστράφηκαν και πηγαν για σκραπ, τέθηκε ζητημα καθαριότητας πανω στο πάρκο του Υμηττου. Καποια στιγμη προβλέπεται να ξηλωθούν πολλοι ιστοί κεραιών. Και στον Υμηττο αλλα και στα Πυροβολεια. Τελος, ηδη απο τον Φεβρουάριο ο επικοινωνια 94 εχει πάρει αδεια απο το ΕΣΡ για αλλαγη κεραίας, απο το Ποικίλο στον Υμηττο. Εδω θα στεναχωρηθώ λιγο, εαν γινει αυτο δεν θα μπορω να ακουω εναν σταθμο που θυμαμαι απο μικρο παιδι. Ειναι απορίας αξιον γιατι τα πυροβολεια και το ποικίλο έπαψαν να θεωρούνται κ/ε για τη ραδιοφωνία αφου καλύπτουν ολόκληρο το λεκανοπέδιο. Εαν περιμένουμε την μετάβαση στην ψηφιακη ραδιοφωνία... Καλα στέφανα!

Thodoris Texnikos
Προς SY1

Όχι ο Α500 πιάνει μόνο στην Αθήνα. Ο ράδιο καψούρα έρχετε σε εμένα που είμαι εκτός Αθηνών. Μάλλον είναι ένας παλιός που ήξερα χωρίς όνομα.

Thodoris Texnikos
Σχετικά με διαφημήσεις (η γνώμη μου)

Όποιος θέλει να θεωρίτε ερασιτέχνης και πέρνει χρήματα απλά δεν είναι. Όπως λέτε είναι επαγκελματίας και ειδικά χωρίς χαρτιά! Ο ράδιο καψούρα κάνει δώρα στικάκι όπως ο blackman. Από ότι ακούω σε ισχύη χάλια παίζει λόγο του βουνού σε εμένα. Χθές δεν άνοιξε. Του ξέρετε τι ώρες παίζει διαφημήσεις?

Thodoris Texnikos
Α

Όπως έχει γίνει το ραδιόφωνο στις μέρες μας έχω να πω ένα μεγάλο κρίμα.

Άποστόληs
Σχόλια

Χαιρετώ τά παιδιά τού forum τήν καλησπέρα σέ όλους !! Χαίρομαι πού μάς διαβάζουν πολλοί φίλοι καί συμφωνούν με έμάς τούς πολλούς καί καλούς ραδιοακροατές τών Fm καί Am !! Φίλε SY1,Νικολαε,Α13,Thodori,Tira,Sera άς γίνουμε μπροστάρηδες νά φύγει ή χολέρα άπό τά FM!! Πρέπει να φύγει καί θά φύγει όμως για νά γίνει σύτο πρέπει να βοηθήσουμε καί έμείς όσο μπορούμε άπό τό forum !!Ήδη όπως σάς Έχω πληροφόρηση τά Πυροβολεία έχουνε σιγήσει,σειρά έχει ό Ύμμητός,όπως άνέφερε καί κάποιος φίλος παραπάνω !! Φίλοι μου έδώ θά λέμε τά πράγματα μέ τό όνομά καί πάντα τήν Άλήθεια !!Σε παραπάνω σχόλιο για Α500 έξαιρετικός κάποτε άλλά τό χρήμα πρόδωσε καί τόν Χριστό!! Δυνατά όλοι στό forum γιά καθαρά FM Εύχαριστώ

Tira
Άποστόλης

Συγχαρητήρια φίλε Άπόστολε όλοι έμείς οί άπλοί πού άσχολούμαστε μέ τά FM δίπλα σου Μπράβο σου

NioQueen Palm Woods
107.9 Ράδιο Καψούρα

Τέλεια ευαισθησία σε RDS και Radiotext αυτή την ώρα από τον σταθμό του Κορίνθου. Και τώρα έχει μια παρεμβολή.

Thodoris Texnikos
Προς Αποστόλης

Μακάρι όντως να κλείσουν μη αδειοδοτιμένοι σταθμοί του Υμηττού/Πυροβολείων για να μειωθεί λίγο η ακτινοβολία γιατί ας υποθέσουμε οτί ο κάθε πειρατής παίζει 1kw και πάνω για να καλύψει όλη την Αθήνα με τους αδειοδοτιμένους σταθμούς με 5kw και πάνω. Θα είναι πολύ καλύτερα για τους ανθρώπους που μένουν κοντά στα κέντρα εκπομπής. Με αυτόν τον τρόπο και θα αδειάσουν συχνότητες που μπορεί να δοθούν σε ερασιτέχνες για νόμιμη χρήση. Αλλά δύσκολο γιατί και στις επαρχίες έχει πολλές κενές συχνώτητες και δεν γίνετε τίποτα.

SY1
Καλησπέρα σε ολα τα παιδια.

Καλησπέρα στα παιδια, χαιρομαι που συμφωνούμε ολοι για καθαρα FM. Οπως εχω ξαναπεί ασχολούμαι μονο με τους ερασιτέχνες, μου ειναι αδιάφοροι οι του Υμηττου και της Αιγινας και δεν τους παρακολουθώ καν. Ειτε οι νόμιμοι μιντιαρχες ειτε οι πειρατές που ολα δείχνουν για τους δεύτερους πως δεν θα εχουν εκπομπές οπως ειχαν.
Αυτη τη στιγμη παρακολουθώ το ΡΑΔΙΟ ΚΑΨΟΥΡΑ 107.9 με εξαιρετικη ισχυ και μονοφωνικο ηχο οπου παιζει παλια λαϊκά δεκαετιας 80 και σκυλάδικα που θυμίζουν δεκαετια αρχών 90, κατι που εγω λατρευω, εχει και RDS που λεει ΕΔΩ..... ΣΤΟ..... ΡΑΔ/ΦΩΝΟ ΤΗΣ.... ΝΥΧΤΑΣ.. *** *** ΡΑΔΙΟ... ΚΑΨΟΥΡΑ Η ΝΥΧΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΨΟΥΡΑ *** μεχρι στιγμης δεν εχω ακούσει καποια διαφήμιση με στικάκι, ομολογώ πως δεν τον άκουσα την προηγούμενη νυχτα αρα δεν άκουσα και τη διαφήμιση για το στικάκι. Αν θελει ας μας ακούσει σε αυτο που λεει ο Αποστολης. Να μην παιζει διαφημίσεις και να συνεχίσει να παιζει οπως παιζει, περιμενω και προγραμμα με την βάρβαρα!

SY1
Ερασιτεχνικο προγραμμα

Αυτή τη στιγμη εκπέμπουν τα εξης ερασιτεχνικά προγράμματα:
Απο τους 91.8 το OLD RADIO FM STEREO RDS με lounge ακούσματα! Εξαιρετικός σε ολα! Απο διαμορφωση μεχρι προγραμμα.
Απο τους 93.4 ερασιτεχνικό προγραμμα με euro dance (!!!) δεκαετιας 90 και την λατρευτή (!!!) του διαμορφωση που θυμιζει αυτοσχέδιο πομπό δεκαετιας 90! Ο ηχος μονοφωνικος! Αυτος ο σταθμος κι αν μου θυμιζει παλιες εποχες!!!!
Απο τους 101.1 ο Music Factory με pop χορευτικά, σούπερ ηχος με stereo. Θυμιζει επαγγελματία.
Απο τους 106 το ΡΑΔΙΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ με σούπερ ηχο και stereo παιζει 80's! (Θυμιζει το μουσικοραμα της ΕΡΤ για τους παλιότερους) Πραγματικα, αυτος ο σταθμος αξιζει συγχαρητήρια για τον ηχο του δι οτι ανεβαζει την ποιοτητα αυτών των παλιών κομματιών και τα κανει πιο ρεαλιστικά.
Και οπως αναφερω και πανω... Στους 107.9 το ΡΑΔΙΟ ΚΑΨΟΥΡΑ!!! Παιδια ο εκφωνητής μου θυμιζει τον Α500! Εχει την χαρακτηριστική φωνή του! Και αλλαξε το RDS σε FM1 RADIO! Το προγράμματακι σου ειναι κόλλημα! ΡΑΔΙΟ ΚΑΨΟΥΡΑ Με εκφωνητές ερασιτέχνες σαν κι σενα μεγάλωσα και θυμαμαι που παίζατε μεταξυ 106-108. Παράκληση: μην παιζεις τη διαφημιση με το στικάκι!
Ειλικρινα, δεν ξερω που να πρωτο κολλήσω την βελόνα, το μονο σίγουρο ειναι πως ακούγοντας ολους αυτους τους σταθμους με εναλλαγές θυμίζουν το παλιό καλο ραδιοφωνο! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Κανετε τον ραδιοφωνο ποιοτικό, οι μιντιαρχες και οι πειρατές τα τελευταια χρονια το υποβάθμισαν

SY1
Προς Thodoris Texnikos

H ΕΡΑ εκπεμπει απο 10-40Kw!!! To τριτο προγραμμα εκπεμπει με 40Kw απο την Παρνηθα. Η ΕΡΤ1 απο τον Υμηττο 20Kw. Αν δεν κανω λαθος ο πομπος των μεσαίων του πρωτου προγράμματος απο το Μπογιάτι 100 Kw, πριν το πλιάτσικο του πομπού της ΕΡΑΣΠΟΡ στα μεσαια απο τα Μέγαρα, ειχε ισχυ 200Kw!!! Ο ισχυρότερος πομπος εν Ελλαδι μαζι με τον πρωην VOA της Ρόδου και τις παλιες εγκαταστασεις του RADIO LIBERTY στα βραχεα απο την Ξάνθη (πλεον εχει ξηλωθεί)

Pap
107,9

Ράδιο καψούρα 107,9 άπό Γεράνεια ό α-500 παιδιά έχουμε όργανα καί μετράμε άλλά έγινε ή ίστορία με τά usb stick πού τόν ξεφωνήσατε άπό τό forum καί τά σταμάτησε όντως είναι ό α-500

SY1
ΡΑΔΙΟ ΚΑΨΟΥΡΑ 107.9 FM

Καλημερα παιδια, χτες το απόλαυσα το ΡΑΔΙΟ ΚΑΨΟΥΡΑ 107.9 μεχρι αργα το βραδυ. Σαν σταθμος ερασιτεχνικός ειναι ολα τα λεφτα.

Sera
91,8

Έρασιτέχνης μέ μεγάλο σήμα καί Καλή διαμόρφωση

Nick
91,8

Άν δέν κάνω λάθος είναι ό Crazy

Sera
91,8

Άν δέν κάνω λάθος μέ ρόκ είναι ό Σούπερ Στάρ Nick

Nick
91,8

Στήν Καλλιθέα σχεδόν τέρμα τό όργανο Sera

Sera
91,8

Χαρακτηριστικό ότι μόλις έκλεισε άκούγεται ό παππούς μέ λαϊκά ούτε κιχ δεν τού έκανε πολύ ίσχυρός ,τά λεμε

Sera
107,6

Κάποιος φίλος έχθές άνέφερε γιά πλευρικές τού Τώρα πού ή συχνότητα είναι άδεια άπό 107-108 MHz έχει ένα φάσμα πλευρικών άπό 107,3 μέχρι 109MHz στό κέντρο, είναι άπαράδεκτος

Sera
107,6

Άπό 107,3 μέχρι 107,9 MHz

Ανώνυμος
107,6

Μηχάνημα RVR 3Ku2i4Q5 kwatt λαμπάτο τού Ύμμητού φυσικό είναι

Άνώνυμος
107,6

RVR 5 kwatt

SY1
Λαϊκός 107.6 FM

Με 5 Κw εκπεμπει ο λαϊκός; Με τετοιο τέρας πως να μην κανει πλευρικές; Αν εδω στα νοτια προαστια κανει πλευρικές μεχρι την 107.8 που ο Υμηττος δεν καλύπτει φανταζομαι την κατασταση εκει που καλύπτει ο Υμηττος!!!
Ειναι άδικο, πολυ άδικο, να γιατι αποφάσισα να ασχοληθώ με τις μη εμπορικές μπαντες! Τίμια πραγματα με αδεια!
Στα FM υποτιθεται εκπέμπουν μονο εμπορικοί και οι αδειες ειναι κλειστές. Τι πραγμα ειναι αυτο με τους πειρατές του Υμηττου! Και πομποί τέρατα με βατ στα ύψη και διαφημίσεις κι ολα αδήλωτα! Μπανανία!

SY1
Ερασιτεχνικο προγραμμα

Σήμερα το βραδυ εχω συντονιστεί στα εξης ερασιτεχνικά προγράμματα:
Σταθερά το OLD RADIO 91.8 FM STEREO RDS με lounge ακούσματα και με καμπάνα ισχυ
Στους 106 ερασιτέχνης με stereo και μέτρια ισχυ παιζει τωρα Βασιλη Παπακωσταντίνου.
Στους 107.9 το ΡΑΔΙΟ ΚΑΨΟΥΡΑ με μονό και RDS παιζει υπέροχα παλια λαϊκά δεκαετιων 70-80, καμπάνα ισχυ.
Μπραβο για αλλο ενα βραδυ στα παιδια που μας χαρίζουν υπέροχο ραδιοφωνο, πραγματικα δυσκολεύομαι που να συντονιστώ.
Το ΡΑΔΙΟ ΚΑΨΟΥΡΑ τα σπάει!!!! Λετε παιδια πως εκπεμπει απο τα Γεράνεια, πραγματι χτες ο εκφωνητής (μου θυμιζει τον Α500 εντονα) ελεγε κατι αφιερώσεις πολυ μακρινές, απο Αίγιο, Ναυπαυκτο (!!!) Καλαμάκι Κορινθίας κτλ
Υ.Γ Στηρίζω το ερασιτεχνικο ραδιοφωνο!

SY1
Προς Αποστολη

Αποστολή έχεις δικιο, δυστυχως το ΡΑΔΙΟ ΚΑΨΟΥΡΑ 107.9 διαφημίζει τωρα το στικάκι. Τουλαχιστον δεν εκπεμπει 24 ώρες το 24ωρο.

Thodoris Texnikos
Για το ράδιο καψούρα

Πιστεύω άμα κάποιος βγαίνει από βουνό με ισχύη που δεν ενοχλεί κανέναν και χωρίς διαφημίσεις είναι σωστός για να λέγετε ερασιτέχνης δηλαδή δεν πέρνει χρήματα. Δυστιχός πια για εμένα το ράδιο καψούρα έγινε επαγκελματίας πειρατής των Γερανείων. Κρίμα

Thodoris Texnikos
Για το ράδιο καψούρα

Ναι ακούω και εγώ που διαφημήζει το στικάκι.

Άποστόληε
107,9

Καλησπέρα σέ όλους τούς φίλους ραδιοακροατές, δυστυχώς γιά άλλη μία φορά έπαληθεύτηκα .Ό ραδιοπειρατής α-500 δυστυχώς διαφημίζει καί αύτός. Κρίμα έντώ μεταξύ βλέπω ότι είναι άνοικτός καί ό Φαφούτης τών πυροβολείων στούς 107,4 άλλη μία κατάρα τών FM

Nick
Ραδιοπειρατές

Μήπως πρέπει νά φτάσει ή ώρα όλους τούς ραδιοπειρατές τών FM νά τούς λέμε μέ όνοματεπώνυμο ;Λέω μήπως

SY1
Ερασιτεχνικο προγραμμα

Ο 107.4 τωρα κανει ζωντανη εκπομπη με παλια λαϊκά σαν το ΡΑΔΙΟ ΚΑΨΟΥΡΑ 107.9 που παιζει ακατάπαυστα τη διαφήμιση με το στικάκι. Πιστευω, οτι αργα το βραδυ κι ο 107.4 θα σβήσει τον πομπό. Αποστολη, εαν κι ο 107.4 παιζει λιγες ώρες με παλια λαϊκά και ζωντανη εκπομπη χωρις διαφημίσεις δεν με ενοχλεί. Το ζητημα ειναι να μην εκπεμπει 24ωρες το 24ωρο με κάκιστο φτηνό playlist και διαφημίσεις, οπως κανουν οι πειρατές στον Υμηττο. Εν το μεταξυ, πρεπει ο 99.8 να μην εκπεμπει δι οτι ακουω χωρις διαλήψεις το δευτερο προγραμμα 99.9 απο τα Γερανεια καθως και τον Δίαυλο 1 των παπάδων στους 99.7 απο τα δολιανα. Επισης, τωρα εκπεμπει και το ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ απο τους 106.0 με stereo ηχο και RDS και παιζει Παπακωσταντίνου. Στους 93.4 τωρα εκπεμπει ο ερασιτέχνης με την 80's διαμορφωση και τον μονοφωνικο ηχο με παλια italo disco!!! Η βελόνα τωρα κολλησε εδω.

Άποστόληs
Σχόλια

Φίλε SY1 έλαχιστοι οί ραδιοερασιτέχνες μετρημένοι στά δάκτυλα !! Όπως σού Έχω έπισημάνει μερικά άτομα 5-6 έχουνε διώξει όλο τόν κόσμο άπό τά FM !! Κρίμα

ανώνυμος
SY1 ό 107,6 έπηρεάζει μέ τίς

SY1 ό 107,6 έπηρεάζει μέ τίς πλευρικές τού τόν 107,4 ,ό 99,8 παίζει κανονικά ,τόν 93,4 καί τόν 106,0 έδώ στό κέντρο Άθήνα δέν άκούγονται καθόλου .Έδω στό κέντρο ό καλύτερος όλων είναι ό Grazy μέ έπαγγελματική διαμόρφωση όπως σού Έχω άναφερει παλαιότερα μέ μετρήσεις σέ όλο τό Λεκανοπέδιο

SY1
107.4 FM και ΡΑΔΙΟ ΚΑΨΟΥΡΑ 107.9 FM

Ο 107.4 προς τιμήν του που διάλεξε να εκπεμπει μερικες ώρες χωρις διαφημίσεις. Και ειλικρινα, εαν συνεχίσει ετσι, να εκπεμπει μερικες ώρες με ζωντανη εκπομπη με τον Κωσταντινο, οπου θα λεει αφιερώσεις και θα παιζει παλιό καλο λαϊκό τραγουδάκι, θα τον ακουω ασταμάτητα, τετοιο ραδιοφωνο το χαιρομαι, χτες η εκπομπη του Κωσταντινου μου άρεσε, καμμια σχεση με το φτηνό playlist που καθε ώρα παιζει 2-3 διαφημίσεις.
Και στο ΡΑΔΙΟ ΚΑΨΟΥΡΑ 107.9, προτιμω να ακουω τον Α500 η την βαρβάρα και να ξεφευγει και καμια μικροφωνική (ετσι για να μας θυμιζει τις παλιες εποχες με το ραδιοφωνο που αγαπήσαμε) παρα να ακούω το στικάκι με το κινητο, να μιλας ολη την ώρα σαν διαφήμιση και να ακουω απο πισω τον περπινιαδη πχ. Προσωπικα, χτες πηγα την βελόνα στον γείτονα 107.4 και στον 93.4 με τα italo disco, έκκληση... Μείνε ερασιτέχνης γιατι προτιμάω ετσι να σε ακουω.

SY1
Προς Αποστολη

Αποστολη καλημερα, με εξαιρεση τον Ορφέα, τον 99.5, τον λαϊκό 107.6 και τον αδελφό του 96 ολοι οι υπόλοιποι εχουν ριξει την ισχυ, δεν νομιζω να κρατήσει πολυ η ιστορια με τους πειρατές των βουνών.

SY1
Προς ανώνυμο

Καλημερα και σε σενα ανώνυμε, ο 99.8 πρεπει να εχει ριξει την ισχυ του γιατι περναει πολυ καθαρα ο Δίαυλος 1 των παπάδων στους 99.7.

NioQueen Palm Woods
Μεσημέρι στους 107.9

Και πάλι ανοιχτό το μυστηριώδες μεσημεριανό φέρον για λίγες ώρες...

SY1
Φερον στους 107.9

Αυτό το μυστηριώδες φερον στην 107.9 ειτε ειναι το ΡΑΔΙΟ ΚΑΨΟΥΡΑ, ειτε το STUDIO DJ ειτε ο Ντιρλας, ποιος αλλος μπορει να ειναι;

SY1
107.4 λήψεις DX

Στην 107.4 δυο DX λήψεις, η ΕΡΑΣΠΟΡ απο το Χλωμό και ο ARIA FM του Αγρινίου απο τα ακαρνανικά (!!!!!!!) λιγο πιο ισχυρή η ΕΡΑΣΠΟΡ.

Άποστόλης
91,9

SY1 καλησπέρα τί άκούς στήν συχνότητα αύτή ;

Άποστόλης
91,8

Σόρρυ 91,8

Άνώνυμος
91,8

Γειά σου άποστόλη στά βόρεια προάστια άκούγεται καμπάνα έρασιτέχνης μέ ντίσκο

Νικόλαος
107,9

Τό σήμα είναι τού α-500 ό όποίος πρέπει νά έχει δύο κέντρα έκπομπής Περιστέρι καί Γεράνεια όρη.91,8 είναι ό σούπερ Στάρ μέ ντίσκο ήλεκτρονική μουσική ό όοίος είναι ίσχυρός παντού έκτός βέβαια άπό παραλία πού Δέν πρέπει νά βλέπει ή κεραία του

Άποστόλης
91,8

Γειά σου φίλε μου Νικόλας μπερδέυτηκα λίγο μέ τά τραγούδια γιατί έβαζε ρόλο καί παληά ξένα, άκολουθεί τόν crazy μέ πολύ καλή διαμόρφωση

Άποστόλης
91.8

Έβαζε ρόκ καί παληά ξένα τραγούδια

SY1
91.8

Γεια σου Αποστολη. Ο Superstar δεν άκουγεται στην παραλία. Μαλλον τα radial δεν κοιτάνε προς παραλία. Θα κοιτάξω τωρα γιατι έλειπα.

SY1
91.8 και 107.4

Τωρα εκπεμπει το OLD RADIO 91.8 καμπάνα!
Στην 107.4 εκπεμπει κάποιος απο Υμηττο;

NioQueen Palm Woods
Μάχη μεταξύ παλιών λαϊκών και "Παλιού Ραδιοφώνου" στους 91.8

Παρατήρηση : Με κατεύθυνση του δέκτη προς Συγγρού και Πειραιά εκπέμπει καθαρά μόνο ο Πειραιώτης με τα παλιά λαϊκά, ενώ με "πλάτη" τα δυτικά και με "μούρη" τον Υμηττό για Γλυφάδα, Μπραχάμι, Άλιμο κτλ. εκπέμπει το Παλιό Ραδιόφωνο και σε μερικά σημεία μαζί με τον Πειραιώτη που μειώνεται το σήμα του βγάζει και RDS !

Άποστόληs
Σχόλια

Καλησπέρα στούς φίλους ραδιοακροατές. Φίλε SY1 όκ ό Σούπερ σταρ ήτανε άνοικτός άπό 16,οο μέχρι 18,30 άλλά μού φαίνεται περίεργο νά μη άκούγεται καθόλου Γλυφάδα !! Να φανταστείς ότι ήτανε άνοικτός καί ό παππούς μέ τά λαϊκά αύτην τήν ώρα καί δέν άκουγότανε καθόλου άπό Πειραιά μέχρι Ν Έρυθραία πού ήμουνα καθ'οδόν !! Τώρα έκπέμπει ό 107,4 ό όποίαος έχει χαμηλό σήμα καί ό α-500 άπό Γεράνεια στούς 107,9 έπιτέλους κλειστός ό 107,6

Άποστόληs
107,9

Κλειστός τώρα

Άποστόληs
107,9

Κλειστός τώρα

Σελίδες

Εγγραφή στο all greek radio news