Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας "στο Κόκκινο"

Με στάσεις εργασίας συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους οι εργαζόμενοι στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», οι οποίοι διεκδικούν την ανάκληση των τριών απολύσεων συναδέλφων τους, ενώ ζητούν και διαβούλευση με τη διοίκηση του σταθμού, ώστε να συζητηθούν μέτρα για τη βιωσιμότητά του. Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, την Τρίτη 23/1 από τις 16:00 έως τις 20:00 και την Τετάρτη 24/1 από τις 12:00 έως τις 16:00. Μέσω των σωματείων τους, θα επιδιώξουν και μια τριμερή συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας μεταξύ υπουργείου, εργαζομένων και εργοδοσίας.

Οι εργαζόμενοι θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στην εφημερίδα «Αυγή», προκειμένου να δημοσιοποιήσουν τις θέσεις τους.

Οι εργαζόμενοι στο Ρ/Σ «Στο Κόκκινο» αποφάσισαν στη γενική συνέλευση της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου 2017 ότι:

  • Απαιτούν την άμεση ανάκληση των εκδικητικών απολύσεων τριών συναδέλφων μας
  • Σε περίπτωση ανάκλησης των απολύσεων εξουσιοδοτούν τα Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΠΗΕΑ να ξεκινήσουν διάλογο με το Δ.Σ. του σταθμού για το πραγματικό σχέδιο βιωσιμότητάς του
  • Ζητούν από τα σωματεία των εργαζομένων στο ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΕΡ να κηρύξουν 24ωρη απεργία στον Ρ/Σ την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου-Συγκροτούμε απεργιακή επιτροπή προκειμένου να συντονίσει τις απεργιακές δράσεις μας
  • Συμπορεύονται με τους συναδέλφους της εφημερίδας «Αυγή» οι οποίοι αντιμετωπίζουν τα ίδια εργασιακά προβλήματα και τονίζουμε ότι η έμπρακτη αλληλεγγύη τους θα είναι αμφίδρομη και αταλάντευτη.

Τη Δευτέρα στην απεργία συμμετείχε και ο περιφερειακός σταθμός της Θεσσαλονίκης 93,4 ενώ δεν πραγματοποίησαν εκπομπές και τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί του Κόκκινου της περιφέρειας.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Εγγραφή στο all greek radio news