Ραδιοφωνικές μεταγραφές και μετακινήσεις από τη νέα σεζόν

Ξεκινάει σήμερα η νέα σεζόν για το ενημερωτικό ραδιόφωνο της Αθήνας, με τους περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς να έχουν βάλει τα καλά τους για να μπει καλά και η φετινή ραδιοφωνική χρονιά. Δεν ήταν λίγες και οι μετακινήσεις και οι ανακατατάξεις μεταξύ των σταθμών, με δημοσιογράφους και παραγωγούς να αλλάζουν ραδιοφωνική στέγη στο παρά πέντε. Η μεγαλύτερη κινητικότητα σημειώνεται μεταξύ του Real FM και των Παραπολιτικών με αρκετές εκατέρωθεν μετακινήσεις, ενώ ενεργός στο παιχνίδι είναι και το Ραδιόφωνο 24/7 που ξεκίνησε λίγους μήνες πριν το καλοκαίρι και φιλοδοξεί να τα πάει καλά.

  • Μια από τις σημαντικότητες μεταγραφές ήταν ότι ο Γιώργος Χουδαλάκης ανέλαβε τη διεύθυνση προγράμματος του σταθμού Παραπολιτικά FM, αποχωρώντας μετά από πολυετή συνεργασία, από τον Real FM. Ο δημοσιογράφος  θα παρουσιάζει ταυτόχρονα την πρωινή εκπομπή (06.00-08.00) των Παραπολιτικών,  από τις 4 Σεπτεμβρίου.
  • Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου μετακινείται από τον Σκάι στο πρόγραμμα του Real FM. Θα βρίσκεται δίπλα στο Νίκο Μπογιόπουλο, από Δευτέρα ως Πέμπτη, από τις 6.00 ως τις 8.00 το απόγευμα. Την ανακοίνωση έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσα από το Twitter.
  • Οι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Καμπουράκης μαζί στην πρωινή ενημέρωση στο Real FM. Οι δύο άνδρες θα βρίσκονται καθημερινά στον αέρα από τις 7.00  ως τις 10.00 το πρωί. 
  • Ο Μανόλης Κοττάκης μετακινείται στο Ραδιόφωνο 24/7. Eνώ είχε συμφωνήσει την παραμονή του στο Real FM και το  πρόγραμμα της χρονιάς είχε ανακοινωθεί, ο δημοσιογράφος αποφάσισε να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Κώστα Αρβανίτη.
  • Ο αθλητικός δημοσιογράφος Γιώργος Λυκουρόπουλος μετά από 10ετή πορεία στην Nova, μετακινείται στην ΕΡΤ όπου πρόκειται να αναλάβει θέση ευθύνης στο αθλητικό της τμήμα, το οποίο θα αλλάξει σημαντικά τη δομή και τη λειτουργία του, σύμφωνα με το σχεδιασμό της δίοικησης.
  • Η Εύη Κουτσαυτάκη επέστρεψε στον ΣΚΑΪ από την Άλτερ Έγκο , στη θέση της διευθύνουσας συμβούλου που κατείχε ο Κώστας Κιμπουρόπουλος, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τον νομικό σύμβουλο Κωστή Φιλιππόπουλο στο τέλος Ιουλίου. Ο Κιμπουρόπουλος είναι το στέλεχος του ΣΚΑΪ που είχε βγει πρώτος θριαμβευτής από τη διαδικασία δημοπρασίας τηλεοπτικών αδειών το Σεπτέμβριο του 2016, έχοντας εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια για το κανάλι του.
  • Ο Ιωσήφ Καλαμαράκης στον Παραπολιτικά FM  ακολουθώντας με έξι μήνες διαφορά τον Γιώργο Τράγκα, του οποίου είναι ο βασικότερος συνεργάτης στο ραδιόφωνο.
  • Η Μαρία Χούκλη θα συμπεριληφθεί από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στο νέο πρόγραμμα του Αθήνα 9.84.
  • Ο συγγραφέας Βαγγέλης Ραπτόπουλος μετακινείται στο Ραδιόφωνο 24/7 από τον 105,5 στο Κόκκινο, έχοντας περάσει τα τελευταία 30 χρόνια από τα μικρόφωνα της ΕΡΑ, του Εν Λευκώ, και του Καναλιού 1 του Πειραιά.
  • Το δίδυμο Γιώργου Κακούση και Δημήτρη Πετρόπουλου μετακινείται από τα Παραπολιτικά στο Real FM 97,8 βγαίνοντας στον αέρα κάθε Σαββατοκύριακο 07:00 – 10:00 το πρωί. Η εκπομπή τους «Σεμνά και Ταπεινά» συνεχίζει  την πορεία της στο ραδιόφωνο για 14η συνεχόμενη χρονιά. Συμπληρωματικά, η εκπομπή «Μύθοι και γρίφοι» με το Δημήτρη Πετρόπουλο θα βγαίνει στον αέρα αμέσως πιο πριν, κάθε Σάββατο και Κυριακή 06:00 – 07:00.

Μουσικό ραδιόφωνο

Λίγες αλλαγές έχουμε ήδη και στο μουσικό ραδιόφωνο, αν και η σεζόν εκεί αναμένεται να ξεκινήσει λίγο αργότερα.

  • Η Όλγα Λασκαράτου προερχόμενη από το toradiofono.gr, είχε κάνει ένα πέρασμα στα FM το τελευταίο διάστημα από τους 105.5 Στο Κόκκινο και Flash 96, και από τον Σεπτέμβριο θα μετακομίσει από την απογευματινή στην νυχτερινή ζώνη του Μέντα 88.
  • Ο Σπύρος Γραμμένος θα βρίσκεται από τις 4 Σεπτεμβρίου στην πρωινή ζώνη επίσης του Μέντα 88 καθημερινά 10 με 12, στη θέση του Θανάση Αλευρά. Ο Σπύρος Γραμμένος έκανε μία εβδομαδιαία εκπομπή στο toradiofono.gr.
  • H Εύα Θεοτοκάτου από τον διαδικτυακό Off Radio της Θεσσαλονίκης πηγαίνει στον En Lefko να αναλάβει την καθημερινή ζώνη 20:00 - 22:00, ανάμεσα στα καθιερωμένα ραδιοφωνικά ραντεβού με τον Σάκη Τσιτομενέα και τον Γιώργο Μπακαλάκο
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Εγγραφή στο all greek radio news