Οι αναπληρώσεις των διευθυντών στην Ελληνική Ραδιοφωνία

Η διοίκηση της ΕΡΤ ορίζει ως αναπληρωτή της Γενικής Διευθύντριας Προγράμματος Ιζαμπέλας Σασλόγλου τον Γιώργο Γιουκάκη Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Προγράμματος Ραδιοφωνίας της Γενικής Διεύθυνσης Προγράμματος κατά το χρονικό διάστημα από 01/08/2016 έως 19/8/2016. Επίσης ορίζει ως αναπληρωτή του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας Νίκου Μιχαλίτση, κατά το χρονικό διάστημα από 25 Ιουλίου 2016 έως και 05 Αυγούστου 2016, τον Διευθυντή Λειτουργίας και Ανάπτυξης Δικτύου Εκπομπής Δημήτρη Γαζιδέλλη.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Ο Μιχαλίτσης που σαν καλό τσιράκι του συστήματος υποστηρίζει πως μόνο 4 ιδιωτικά πανελλαδικά κανάλια "χωράνε" σε τεχνικό επίπεδο. Ο Γαζιδέλλης που δεν ήξερε ούτε τι συμβάσεις είχε υπογράψει το τμήμα του στην ΕΡΤ πριν μερικά χρόνια. Η "δημόσια" (κρατική/προπαγανδίστικη) ραδιοτηλεόραση βρίσκεται σε καλά χέρια...

Δεν ισχύει αυτό που λες για τον Μιχαλίτση. Επί λέξει έχει δηλώσει «είναι υπό συζήτηση το τελευταίο κομμάτι της μελέτης το οποίο λέει ότι θα πρέπει να είναι 4 οι άδειες επειδή θεωρεί ότι θα εκπέμπουν σε HD. Μπορούν να χωρέσουν πολλά παραπάνω μιας και η χώρα δεν είναι έτοιμη. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε τα επόμενα χρόνια για HD, που όμως μέχρι τότε και πάλι θα μπορούσε να υπάρξει και καλύτερη αξιοποίηση του φάσματος με νέες τεχνολογίες». Όσο για τον Γαζιδέλλη, παρακαλούμε να διευκρινήσεις για ποιες συμβάσεις αναφέρεσαι.

Εγγραφή στο all greek radio news