Θεσσαλονίκη: Μισή μέρα χωρίς τηλεόραση και ραδιόφωνο από την ΕΡΤ λόγω εργασιών

Χωρίς τα τηλεοπτικά κανάλια και τα ραδιοφωνικά προγράμματα της ΕΡΤ θα μείνουν την Τετάρτη το πρωί οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, που λαμβάνουν σήμα από το κέντρο εκπομπής του Χορτιάτη. Η διακοπή θα σημειωθεί λόγω απαραίτητων εργασιών συντήρησης και επισκευών του κεραιοσυστήματος της ΕΡΤ στο Κέντρο Εκπομπής Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, 07:00-14:00.

Οι διακοπές αυτές θα γίνουν αντιληπτές στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή λήψης των προγραμμάτων της ΕΡΤ από το Κέντρο Εκπομπής Χορτιάτη όπου, κατά τις ώρες των προγραμματισμένων διακοπών, τα προγράμματα της ΕΡΤ θα είναι προσβάσιμα μόνο μέσω διαδικτύου από τον ιστότοπο της ΕΡΤ www.ert.gr. Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα της προβλεπόμενης ώρας, θα υπάρξει άμεση αποκατάσταση των εκπομπών.

Το σχόλιό μας εδώ είναι ότι δεδομένης της τόσο μεγάλης σημασίας του κέντρου εκπομπής Χορτιάτη, τίθεται το ερώτημα κατά πόσον θα έπρεπε να μελετηθεί η ύπαρξη εφεδρικού κέντρου εκπομπής σε κάποιο άλλο σημείο της πόλης, προκειμένου να συνεχίζεται η ενημέρωση του κοινού από το δημόσιο ραδιόφωνο και την τηλεόραση σε περιπτώσεις ανάγκης.

ετικέτες: 

Εγγραφή στο all greek radio news