Ο νέος Moa Boans αποκλειστικά από τον En Lefko 87.7

Ακούστε αποκλειστικά στο enlefko.fm και στον αέρα του En Lefko 87.7 το νέο τραγούδι του Moa Bones "Take It All Away", από το επερχόμενο άλμπουμ του, "Spun". Ο Μoa Bones (Δημήτρης Αρώνης), τραγουδοποιός και πολυοργανίστας, και ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στα 5|25 Live Sessions του En Lefko 87.7, επιστρέφει με νέο άλμπουμ.

Εχοντας ήδη ενεργή παρουσία στα εγχώρια μουσικά δρώμενα ως τραγουδιστής και κιθαρίστας των Modrec, o Moa Bones ξεκίνησε να γράφει και να κυκλοφορεί δικά του τραγούδια το 2006 με το όνομα Palindrom, συμπράττοντας τότε μουσικά με την Ευαγγελία Ξυνοπούλου (Δεσποινίς Τρίχρωμη). Έπειτα από μια 5ετία πολλών συναυλιών, σκόρπιων ηχογραφήσεων  και το EP "By Μy Side", ο Μoa Bones κυκλοφόρησε το  ντεμπούτο album του "Aquarelles" το 2011.  Ακολούθησαν συναυλίες στην Ελλάδα, με σημαντικότερες αυτές στο Nixon και το six d.o.g.s. (2011-2012), στο Up Festival  (Ιούλιος 2013 και 2014) και  το opening act για τους Wovenhand στο FUZZ, τον Οκτώβριο του 2014.

Ο νέος του δίσκος λέγεται "Spun" και έρχεται στις 25 Μαΐου. Ακούστε αποκλειστικά στο enlefko.fm και στον αέρα του En Lefko 87.7 ένα πρώτο δείγμα από το νέο άλμπουμ με τίτλο "Take It All Away":

Θυμηθείτε το 5|25 Live Session του Moa Bones στο live stage του En Lefko 87.7

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news