Η Σtella στα ζωντανά στο ραδιόφωνο από τα Live Sessions του En Lefko

Τα 5|25 Live Sessions του En Lefko 87.7 επιστρέφουν. Η εκπομπή που έγινε συνήθεια επανέρχεται με την 6η σεζόν της, με νέους καλλιτέχνες που ήδη ξεχωρίζουν στις επιλογές μας, και άλλους αξίζει να γνωρίσουμε. 25 λεπτά συναυλίας και 5 λεπτά συνέντευξης στην Κατερίνα Καφεντζή (a.k.a. Kafka) απευθείας από το stage του En Lefko 87.7 και αποκλειστικά για τους ακροατές του.

Το πρώτο 5|25 live session της νέας σεζόν, αυτή την Πέμπτη, 23 Απριλίου στις 19.30 φιλοξενεί τη Σtella! Μετά από πολλές συνεργασίες (My Wet Calvin, Sillyboy, Coti K., Expert Medicine, Nteibint, Sad Disco) και δύο side projects (Fever Kids, Chest), η πιο χαρακτηριστική γυναικεία φωνή στην ελληνική electro-pop ακολουθεί solo πορεία. Το ντεμπούτο album της με τίτλο το όνομά της κυκλοφορεί από την Inner Ear και τα πρώτα single “Picking Words” και “Detox” έχουν ήδη αγαπηθεί από τον En Lefko 87.7 και τους ακροατές του.

Όλα τα επεισόδια των 5|25 Live Sessions σε HD ποιότητα εικόνας και ήχου είναι διαθέσιμα στο επίσημο site του En Lefko 87.7 (www.enlefko.fm)

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news