Θέατρο, ροκ και βιβλίο «Αυτοπροσώπως» στον Νίκο Θρασυβούλου

Τέσσερις σημαντικές συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο περιλαμβάνει η δίωρη ζώνη του Σαββατοκύριακου στον Βήμα FM, υπ' ευθύνη του Νίκου Θρασυβούλου. Οι ηθοποιοί Στεφανία Γουλιώτη, Νίκος Ψαρράς και Γεράσιμος Γεννατάς, οι θρυλικοί μουσικοί Charms και η συγγραφέας η Μαρία Σκιαδαρέση θα βρεθούν «αυτοπροσώπως» στον αέρα του ενημερωτικού ραδιοφώνου.

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου καλεσμένοι του Νίκου Θρασυβούλου η Στεφανία Γουλιώτη και ο Νίκος Ψαρράς   (13:00-14:00) στον Βήμα 99.5. Θα δοθούν διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «H γυναίκα απ' τα παλιά». Ένα έργο για τον χρόνο που σαρώνει στο πέρασμα του, για το εφήμερο του έρωτα και το απόλυτο της εφηβείας, για τους συμβιβασμούς της ενηλικίωσης και τις δεσμεύσεις της ζωής, αλλά κυρίως για την πίστη στο όνειρο. Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 από την ομάδα Kammerspiel.

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου οι θρυλικοί Charms θα μιλήσουν στο ραδιόφωνο στη 2η ώρα της εκπομπής (14:15-15:00) στον Βήμα 99.5. Θα δοθούν διπλές προσκλήσεις για τις εμφανίσεις τους στο Half Note. Μετά από 42 ολόκληρα χρόνια και πάλι μαζί στη σκηνή, οι θρυλικοί Charms, μία από τις ιστορικές μπάντες του ελληνικού ροκ της δεκαετίας του ’60, που τα τραγούδια σφράγισαν μιαν ολόκληρη εποχή. Έρχονται στο Half Note για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στις 4,11,18 και 25 Φεβρουαρίου 2015.

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου η Μαρία Σκιαδαρέση καλεσμένη του ραδιοφώνου (13:00-14:00). Θα δοθούν  2 αντίτυπα του βιβλίου της «Χάλκινο γένος». Ένα μυθιστόρημα για τα χρόνια που οι άρχοντες δε χτίζουν πια ανθρώπους στα κατώγια τους, μα αρνούνται ακόμα σθεναρά το ξύπνημα των σέμπρων. [...] Μια οικογενειακή ιστορία από την Κεφαλονιά, τότε που τα Επτάνησα παλεύουν να ενωθούν με την Ελλάδα, τότε που οι αστοί ξεκινούν ν' αποφασίζουν για τις τύχες τους και οι χωρικοί μαθαίνουν επιτέλους πως είναι και αυτοί άνθρωποι.

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς καλεσμένος στη 2η ώρα της εκπομπής «Αυτοπροσώπως» του Νίκου Θρασυβούλου, 14:15-15:00 στον Βήμα 99.5. Θα δοθούν διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Ρόζενκραντζ και ο Γκίλντενστερν είναι νεκροί». Το έργο του σπουδαίου βρετανού συγγραφέα, που παρουσιάζεται από την 1 Φεβρουαρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Επίσης, ο Νίκος Κακλαμανάκης θα βρεθεί στη ραδιοφωνική εκπομπή στα «Φώτα της πόλης» του Γιώργου Αρχιμανδρίτη  το  Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, στις 10.50΄ (Β' μετάδοση στις 16.50΄). Ο χρυσός και αργυρός Ολυμπιονίκης και επί σειρά ετών παγκόσμιος πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας μιλά στο ραδιόφωνο και στον Γιώργο Αρχιμανδρίτη για τις ρίζες της αγάπης του για τη θάλασσα, για τη φύση και την φιλοσοφία του αθλήματός του.

άρθρα: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news