Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών

Προπομπό για τις νέες συνθήκες στη ραδιοτηλεοπτική αγορά αποτελεί η παραίτηση του Προέδρου της ΕΕΤΤ Κώστα Λουρόπουλου. Η παραίτηση κατατέθηκε την τελευταία εργάσιμη πριν από τις εκλογές. Η επίσημη αιτιολογία ήταν ότι κατατίθεται «για προσωπικούς λόγους», ωστόσο πολλοί οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για πολιτικά κίνητρα, ενόψει της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Επισημαίνεται άλλωστε ότι ο Λουρόπουλος προΐσταντο της ΕΕΤΤ κατά τη διαδικασία μονοπωλιακής παραχώρησης του ψηφιακού ραδιοτηλεοπτικού φάσματος στο consortium των 5 μεγάλων ιδιωτικών καναλιών Digea, την οποία είχε υπερασπιστεί με την υπογραφή του και σχετικές ανακοινώσεις. Την διαδικασία αυτή ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγγείλει ως «στημένη» και είχε δεσμευτεί ότι θα την ανακαλέσει.

Η διετής θητεία του Λουρόπουλου άφησε πίσω της το ίδιο χάος στις ραδιοφωνικές συχνότητες που παρέλαβε, το κράτος δεν είχε ποτέ συνολική εικόνα του ποιοι σταθμοί εκπέμπουν και από πού, ενώ οι ενέργειες επιβολής της νομιμότητας στον Υμηττό και τα άλλα βουνά της Αττικής είχαν ως αποτέλεσμα ένα μόνο απόγευμα, αφού οι πειρατές την επόμενη εξέπεμπαν και πάλι.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΕΤΤ θα διοριστεία από τον αρμόδιο Υπουργό.

Πηγή: Τυπολογίες

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

ειναι απλα τα πραγματα τωρα με το συριζα κομενες η μιζες για μερικους παρτε το χαμπαρι και χωνεψτε το ΧΑΣΑΤΕ.

[quote=ανωνυμος]

ειναι απλα τα πραγματα τωρα με το συριζα κομενες η μιζες για μερικους παρτε το χαμπαρι και χωνεψτε το ΧΑΣΑΤΕ.

[/quote]

μηπως ο συριζα θα τους δινει μιζες? Αφου ολο το ΠΑΣΟΚ ειναι στελεχωμενο στο κομμα (Κατρούγκαλος, Τζάκρη και αλλοι πολλοι), και ο πρωθυπουργος σου με τα τσιρακια του, ηταν καποτε συνδικαλιστές, και ποιος ρε ειναι ο τσιπρας να παιρνει 10.000 ευρω, ενα ''παιδαρελι'' ειναι, εχει ολοκληρο μελλον μπροστα του? Η Πρωθυπουργια ειναι σκληρο πραγμα στην Ελλάδα, και ειναι για τους Κ@λογερους, που δεν εχουν τι να κανουν ολη μερα και μας διαολιζουν...

Εγγραφή στο all greek radio news